Поради влошаване на времето, водачите трябва да са концентрирани и

...
 Поради влошаване на времето, водачите трябва да са концентрирани и
Коментари Харесай

Инспектор Илия Георгиев: Предвид влошаването на времето водачите трябва да са концентрирани и да не предприемат пътувания, ако не са сигурни в изправността на превозните си средства

 Поради утежняване на времето, водачите би трябвало да са съсредоточени и да не подхващат пътувания, в случай че не са сигурни в редовността на транспортните си средства. Това сподели полицейският контрольор от отдел " Пътна полиция " към Главна дирекция " Национална полиция " Илия Георгиев по време на брифинг по отношение на прогнозните данни за утежняване на метеорологичната конюнктура в страната, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

``
реклама

" Искам да употребявам опцията да насочва един зов към всички участници в придвижването, по отношение на предстоящите неприятни метеорологични условия. От довечера се чака внезапно захлаждане и ниски температури. Синоптиците предизвестяват, че ще стартира да вали сняг, до сутринта на доста места ще натрупа снежна завивка сред 5 и 10 см. Очаква се мощен вятър и поледици, изключително в ранните и късни часове. Молбата ни към всички водачи е да бъдат извънредно съсредоточени и да не подхващат пътешестване, в случай че не са сигурни в редовността на транспортните средства “, изясни контрольор Георгиев.

„ Да ревизират всички нужни консумативи на колите, течност за чистачки и гориво. Задължително да се концентрират напълно върху шофирането и държанието си на пътя, тъй като едно разпръскване и нехайство на пътя може да докара до загуба на човешки живот “, разяснява още той. „ Към момента настоящите инструкции и региони, в които е основана краткотрайна организация на придвижване, не се планува да бъдат променяни. Имаме сътрудници, които са в непрекъсната връзка с Агенция „ Пътна инфраструктура “, и в миг, в който това се наложи, ще бъдат подхванати съответните дейности “, означи инспекторът.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Facebook
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР